Keep It Up Loki.
Sommaren 2020 fick jag se en ursöt bild på en valp som kommit tillbaka till sin uppfödare av någon anledning. Han gick rakt in i hjärtat och efter samtal med uppfödaren Elisabeth Andersson blev det betsämt att vi skulle ta en tur till Öland och titta på honom.

Det är sällan man tittar på en valp utan att den kommer med hem, så även i detta fall.
Jag är väldigt nöjd med mitt beslut och det ska bli en spännande att se hur han artar sig framöver....

Loki har haft en krokig väg fram till den hund han är idag februari 2024.
Sommaren 2022 blev min klippa Leo dålig i en riktigt envis och långdragen urinvägsinfektion och var "sjukskriven". Det blev att Loki förväntades steppa upp ordentligt, något han inte var redo för. Istället blev det lite för mycket för honom och det blev ett stort steg bakåt istället för framåt. Det var bara att inse att jag skulle behöva ge honom tid och erfarenhet innan han skulle kunna fylla Leos "skor".Många hade kanske gett upp vallningen med en lite äldre hund som helt plötsligt slutar visa intresse, men jag gillar honom och det var ju inte hans fel att han fick för stora krav för fort. Jag är glad att jag inte gav upp. Han är en lojal arbetshund idag och gör alltid sitt bästa.
Han är även en rolig hund att träna lydnad och uppletande med. Stor arbetsglädje i allt vi gör tillsammans, jag har ladrig haft en sådan "enmanshund" som han. 

Keep It Up Lokis stamtavla för den som är intresserad.
REGV1142/2020

https://vallreg.se/dog/193732


Loki
Loki
Loki
Loki
Loki

Senaste kommentarer

09.03 | 13:33

Hej, Jag fick just veta av Ida Reckeweg att det finns en plats på "Förbered...

09.02 | 17:28

Vilken trevlig o inspirerande sida! Hoppas på att snart kunna anmäla mig ...

10.08 | 21:10

Suveränt bra instruktör Paula. Tack för att du finns. Bra upplägg på teo...